Nurselin Mutfağı Muzlu Köstebek PastaTarifi ve yapılışını Show Tv ekranlarında. Nurselin Mutfağı tariflerini programın hemen ardından sitemizde sizlerle paylaşıyoruz. Muzlu Köstebek Pasta tarifini evinde yapmak isteyenlere kolaylık olması açısından sitemizden takip edebilirsiniz. Nurselin Mutfağı yemek tarifleriyle Show TV ekranlarında izleyenlerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.
Nursel Erginin sunduğu programda ağırlıklı olarak yöresel tarifler ekranlara getiriliyor. Nurselin mutfağı programında hazırlanan tariflerin malzemeleri, nasıl yapıldıkları, hazırlanışı beyazlimon.blogspot.com adresinden takip edebilirsiniz.
Muzlu Köstebek Pasta Tarifi:
Muzlu Köstebek Pasta Malzemeleri:
4 adet yumurta
2,5 su bardağı un
1,5 su bardağı şeker
3 kaşık kakao
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1 su bardağı sıvıyağ
1 su bardağı su
KREMASI İÇİN:
2 yemek kaşığı un
3 su bardağı süt
2 yemek kaşığı nişasta
1 çay bardağı toz şeker
1 paket vanilya
KREMASININ ÜZERİNE KOYMAK İÇİN:
Muz
ÜZERİ İÇİN:
Dövülmüş Antep fıstığı
4 adet yumurta
2,5 su bardağı un
1,5 su bardağı şeker
3 kaşık kakao
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
1 su bardağı sıvıyağ
1 su bardağı su
KREMASI İÇİN:
2 yemek kaşığı un
3 su bardağı süt
2 yemek kaşığı nişasta
1 çay bardağı toz şeker
1 paket vanilya
KREMASININ ÜZERİNE KOYMAK İÇİN:
Muz
ÜZERİ İÇİN:
Dövülmüş Antep fıstığı
Muzlu Köstebek Pasta Hazırlanışı:
Yumurtalar ve şeker köpük köpük olana kadar çırpılır. Ardından un, kakao, vanilya, kabartma tozu, sıvıyağ ve su eklenerek çırpmaya devam edilir. Elde edilen akışkan hamur yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dökülerek önceden ısıtılmış fırında 180 derecede pişirilir. Kreması için 3 su bardağı sütün içine un, şeker, nişasta ve vanilya koyularak koyu bir kıvama gelene kadar pişirilir. Kek piştiğinde tepsiden çıkartılır ve su bardağının ağzı ile yuvarlaklar kekten yuvarlak parçalar çıkartılır. Kekten kalan diğer parçalar rondodan geçirilir. Muzlar halka halka doğranır. Yuvarlak keklere tek tek önce krema bombeli bir şekilde koyulur. Üzerine de bir dilim muz yerleştirilir. Rondodan geçen kek kırıntılarına batırılarak bu küçük pastalara köstebek yuvası şekli verilir. Üzerine ufalanmış Antep fıstığı serpiştirilerek servis edilir.
Nurselin Mutfağı Muzlu Köstebek Pasta tarifi ve diğer tarifleri sitemizden takip edebilirsiniz.
Nurselin Mutfağı Çortu Taplaması TarifiNurselin Mutfağı Ağlayan Kek Tarifi
Nurselin Mutfağı Cevizli Su Böreği Tarifi
Nurselin Mutfağı Balkabağı Dolması Tarifi
Nurselin Mutfağı Pahlili Pilav Tarifi
Nurselin Mutfağı Gömlek Kadayıf Tarifi
Nurselin Mutfağı Patatesli Tokat Katmeri Tarifi
Nurselin Mutfağı Etli Lahana Dolması Tarifi
Nurselin Mutfağı Sebzeli Kiş TarifiNurselin Mutfağı Beyaz Çikolatalı Pasta Tarifi
Nurselin Mutfağı Patatesli Pastırmalı Poğaça Tarifi
Nurselin Mutfağı Selanik Gevreği TarifiNurselin Mutfağı Yağ Mantısı Tarifi İzle
Nurselin Mutfağı
Tatlı Tarifleri
Ardanın Mutfağı
Muzlu Köstebek Pasta Tarifi izle
Sizin diğer Padişah Lokumu Tarifi ilginizi çekebilir.
Nurselin Mutfağı Cevizli Su Böreği Tarifi
Nurselin Mutfağı Balkabağı Dolması Tarifi
Nurselin Mutfağı Pahlili Pilav Tarifi
Nurselin Mutfağı Gömlek Kadayıf Tarifi
Nurselin Mutfağı Patatesli Tokat Katmeri Tarifi
Nurselin Mutfağı Etli Lahana Dolması Tarifi
Nurselin Mutfağı Sebzeli Kiş TarifiNurselin Mutfağı Beyaz Çikolatalı Pasta Tarifi
Nurselin Mutfağı Patatesli Pastırmalı Poğaça Tarifi
Nurselin Mutfağı Selanik Gevreği TarifiNurselin Mutfağı Yağ Mantısı Tarifi İzle
Nurselin Mutfağı
Tatlı Tarifleri
Ardanın Mutfağı
Muzlu Köstebek Pasta Tarifi izle
0 yorum:
Yorum Gönder